Siapa Kami

Lahirnya laman ini untuk memberi kemudahan dan keselesaan kepada para peniaga menjalankan perniagaan secara atas talian tanpa memerlukan kos yang tinggi dan memakan masa yang lama untuk memiliki sebuah kedai online. Diberikan nama eKedai.my atas singkatan “e” adalah elektronik, “kedai” adalah ruang perniagaan dan “my” merujuk kepada negara Malaysia. Dengan maksud, ruang perniaagan elektronik atau kedai online yang khusus daripada rakyat Malaysia untuk rakyat Malaysia. Segala urusniaga jual-beli menggunakan matawang Ringgit Malaysia (RM).

Laman web kami membolehkan sesiapa sahaja untuk menjalankan urusan jual-beli di kedai masing-masing secara atas talian dengan selesa. eKedai menjadi nadi penghubung antara penjual dan pembeli di Malaysia. Seluruh rakyat Malaysia yang mempunyai capaian internet boleh mencari sesuatu untuk membeli atau mewujudkan kedai online untuk menjual di eKedai.my

SIAPA KAMI?

eKedai.my dimiliki sepenuhnya oleh Activ Dot My Resources (SA0315496-M) yang menjalankan perniagaan pembinaan laman sesawang dan e-store, mencipta video komersial, mereka bentuk grafik dan animasi.

Ahli Berdaftar PUIM
No Ahli: IM-060217-09976